Wil je een BBQ workshop organiseren met je vrienden, teamgenoten of collega’s, dan biedt BBQ TO GO de mogelijkheid dit te verzorgen. Van eenvoudige basisvaardigheden om je backyard bbq skills net wat beter te maken tot geavanceerde cursus voor meer ervaren bbq-ers die achtertuin dreigen te ontgroeien. Je leert werken op onze kamado’s, op de Weber kettles of onze stoere alles-in-1 bbq. Wij vertellen je alles over direct en indirect bbq-en en hoe je je bbq veilig en toch snel aansteekt.
Je maakt tijdens de workshop je eigen 4, 5 of 6 gangen menu samen met je workshop partners. Na afloop ontvang je de gemaakte recepten in je mailbox.
De minimale groepsgrootte voor de workshops is 6 en het maximale 12. De workshops geven wij bij voorkeur op onze eigen locatie De Grote Drent. Maar in overleg kunnen we ook op locatie de workshop verzorgen.
Warmgerookte zalm op open vuur of cederhouten plank.
Gevulde bavette rollade met pestokaas en prosciutto.
Zelf gemaakte hamburger gedraaid van beeflappen.
De spareribs worden low en slow bereid. Volgens de 3-2-1 methode.
De in gin gemarineerde longhaas gaat direct op de gloeiende kolen .
Gegaarde knol van de bbq met heerlijke tonijnsaus.
Gekruid gehakt omwikkeld met spek. De klassieke bbq snack!
Cinnamon rolls van de BBQ. Gemaakt in een gietijzeren skillet.