De onderstaande gerechten hebben we opgedeeld in vlees- en vis, vegetarische en tussengerechten en desserts.
Verder serveren we er salades naar keuze en stokbrood met kruidenboter bij.
Alles is bespreekbaar, van een kleine groep tot bedrijfsfeest of bruiloft. We kunnen je alle zorg uit handen nemen en de volledige catering verzorgen, van voorgerecht tot dessert. Wij werken met producten van lokale ondernemers en gaan voor kwaliteit uit eigen regio.
Met dieetwensen of allergieën wordt rekening gehouden.
Een stokje sate geserveerd met nasi, atjar, satesaus, kroepoek en gefruite uitjes.
Pulled pork op een broodje, geserveerd met homemade coleslaw en zuur uitje
Buikspek op een papadum met een frisse venkelsalade en limoenmayo.
Een broodje runderhamburger met sla, hamburgersaus en uitje.
Pittige kippenvleugels met zelfgemaakte huzarensalade.
Bavette gevuld met prosciutto en pestokaas met getoast brood.
Picanha, staartstuk van een rund, met chimichurri.
Caveman style bereid. Geserveerd op een tacochipje met avocadodip.
Heerlijke malse spareribs geserveerd met een hasselback aardappel.
Gerookte zalm op cederhout met groene asperges en dillesaus.
Pulled jackfruit op een broodje, bbqsaus en een zelf ingemaakt zuur uitje.
Falafal balletjes met gegrilde groentes en een tzatzikidip.
Portobello gevuld met tomaat, spinazie en mozarella.
Glaasje gevuld met gegrilde kalfsmuis en tonijnmayonaise.
Glaasje met mangochutney en garnalen.
Een romig maissoepje met een garnering van gebakken buikspek en mais.
Glaasje gerookte zalm, met wakame, soya en een dipje van wasabimayo.
Glaasje meloen met serranoham.
Glaasje tomaat, basilicum en mozzarella.
Sushirijst met groentes en gerookte zalm. Afgetopt met wasabimayo en soya.
Met mozarella, tomaat, komkommer, olijfjes, rode ui, rucola en pesto.
Salade met diverse groentes en vega schnitzel.
Vers fruit met o.a. aardbeien, ananas, druiven, meloen, appel, perzik.
Gevuld bladerdeeg met appel, rozijnen en kaneel. Met een vanillesaus.
Cinnamon roll met glazuur.