Sinds 2019 doen we mee met BBQ-wedstrijden en daar leren we veel van. Wij maken gerechten die we niet zo snel zelf hadden bedacht. Maar als je varkenstong krijgt moet je echt wel even nadenken wat je hiervan kan maken! Wij testen thuis eerst een paar keer. Vragen vrienden en familie om als jury te fungeren. Zij komen echt met een eerlijk oordeel en die aanbevelingen nemen we zeker mee naar de wedstrijd.

De wedstrijd in Helvoirt op 21 september is heel goed gegaan en we zijn royaal in de prijzen gevallen, met een eerste plaats overall. Dit was pas de derde wedstrijd die we mee deden! Echt trots zijn we. Op naar de volgende wedstrijd.

10 November was de laatste wedstrijd van het seizoen in Gorssel  met als thema ‘Ode aan het Wild’. We mochten we aan de slag met fazant, wildzwijnrug  en hazenbout en een mysterybox, helaas geen eerste plaats dit keer, maar op zeer dichte afstand van de top 3 een gedeelde 4e plaats! We hebben weer zin komend seizoen en zijn alweer druk met de voorbereidingen bezig. Eens kijken hoe ver we dit jaar keer komen. Je hoort van ons. De wedstrijden waarvoor we ons dit jaar hebben ingeschreven zijn: 

Schoonebeek op 28 maart (gecanceld)
Harderberg op 9 mei (gecanceld)
Waddinxveen op 13 juni
Zwolle op 15 augustus
Helvoirt op 19 september
en de finale bij Vuur en Rook op 28 November